BubbelBal

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating

BubbelBal is het meest lachwekkende vrijgezellenfeest!

Elke speler draagt een grote, met lucht gevulde plastic bal, waarna je het tegen elkaar opneemt in een potje BubbelVoetbal. Probeer maar eens overeind te komen als je omvergeduwd bent door een van je medespelers. BubbelBal is hilarisch voor de spelers én de toeschouwers.

Bij BubbelBal kun je een partij BubbelBal spelen. Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bal.

Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit.

Dit is een ideale activiteit voor een vrijgezellendag of bedrijfsuitje.

Bezoek de website van: www.bubbelbal.nl

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews