Lipdub music video

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating

Lipdub music video

Playback en kruip in de huid van jullie favoriete popartiest/groep voor de camera, laat een professionele lipdub/videoclip maken op een locatie naar keuze.

Een lipdub is een videoclip die in één take wordt opgenomen en moet voldoen aan twee belangrijke kenmerken: spontaniteit en lol! Samen playbacken, meezingen, acteren, het verkleedmateriaal en de eventueel zelfgemaakte attributen dat levert ongetwijfeld veel lol en leuke filmbeelden op. Playback of liever zing mee met een zelf uitgekozen favoriet nummer, het mag namelijk lekker vals zijn want het geluid wordt achteraf vervangen door het originele nummer.

Spontaan voor de camera graag, maar onze regisseur/cameraman geeft wel aanwijzingen voor niet alleen een leuk maar ook een goed en professioneel eindresultaat. Want dat eindresultaat, een eigen lipdub, willen jullie vast nog vaak zien of laten zien op bijvoorbeeld het huwelijksfeest of zelfs plaatsen op YouTube of Facebook. Daarom ontvangen jullie, naast een dvd voor iedere deelnemer, de lipdub digitaal voor een optimale beeldkwaliteit.

De foto’s die tijdens het filmen en de fotoshoot zijn gemaakt worden ook digitaal opgestuurd, maar een aantal wordt direct uitgeprint zodat ter plekke de foto kan worden uitgekozen voor de dvd-hoes.

Maak samen een lipdub… fun en een onvergetelijk cadeau zijn sowieso gegarandeerd.


Prijs: € 39,95 p.p. incl. btw vanaf 10 personen, € 34,95 p.p. incl. btw vanaf 20 personen
Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, materiaal, apparatuur, digitale versie lipdub, montage/editor, foto’s en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)
Aantal personen: vanaf 10 (minder personen op aanvraag mogelijk)
Tijdsduur: 3 uur
Locatie: geheel Nederland en België
Optioneel: cd opnemen (eventueel met eigen tekst)

Geschikt voor een vrijgezellenfeest vrouwen en voor een vrijgezellenfeest mannen.

 

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews