Pimp je Willy!

POST REVIEW

Post Rating

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Pimp je Willy!

De meest hilarische workshop voor tijdens een vrijgezellenfeestje! De workshop ‘Pimp je willy’ is de ideale toevoeging aan een ultiem vrijgezellenfeestje met de dames onder elkaar. Een middag samen lachen, verven en gegarandeerd heel veel gezelligheid!

Programma piemel schilderen

Op jouw locatie naar keuze word je ontvangen door onze enige echte piemel kunstenares! Onder genot van een lekker wijntje of fris, ga je gezellig babbelen en word even kort het programma uitgelegd om hierna samen met de piemel kunstenares de workshop gezellig te kunnen starten. Jij en je vriendinnen worden allemaal echte piemel kunstenaressen!

  • Pimp je Willy vrijgzellenfeest

Natuurlijk ga je jouw piemel hartstikke mooi verven, versieren en helemaal oppimpen. Een leuk aandenken voor thuis maar bij een gezellig vrijgezellenuitje vol piemels hoort natuurlijk ook de grappigste piemelquiz! Wat weet jij allemaal over de piemel? Een supergrappige quiz om erachter te komen wie in de vriendinnengroep een echte piemel kenner is!

Heerlijk lunchen of dineren?

Na een leuke dag met jullie mooi gemaakte piemels met glitters, diamanten, verf, steentjes, veren en nog een heleboel gekkigheid kunnen jullie bij Fundustry Events heerlijk lunchen of dineren. Om de opties te bespreken kunt u natuurlijk altijd even bellen naar onze klantenservice.

De Pimp je Willy workshop is de ultieme toevoeging aan jou vrijgezellen dag met de dames! Uiteraard ook hartstikke leuk om met vriendinnen of familie te doen! Alles is mogelijk bij Fundustry Events om van jouw uitje een ultieme beleving te maken. En oo.. Vergeet je Piemel niet!

Horeca mogelijkheden

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews