The Escape Hunt Experience Maastricht

POST REVIEW

Post Rating

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

The Escape Hunt Experience Maastricht

Met 6 escape rooms in Maastricht in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een dagje uit in Maastricht.

Iedereen kan bij The Escape Hunt Experience Maastricht terecht – bedrijfsuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten en zelfs kinderfeestjes (v.a. 11 jaar) zijn bij ons mogelijk! Er kunnen 32 personen gelijktijdig een escape room spelen.

The Escape Hunt Experience Maastricht is een escape room midden in het centrum van Maastricht. Na de escape is er ook nog genoeg te doen in de buurt. Napraten onder het genot van een glaasje speciaal bier bij De Gouverneur, een lekker hapje eten bij Beez-Boschstraat, shoppen in de vele grote en kleine winkels of maak een wandeling door de historische binnenstad. The Escape Hunt Experience Maastricht heeft een toplocatie voor een escape room in Maastricht.

6 escape rooms in Maastricht met 3 thema’s

The Missing Maiden
Charlotte Wolter, de dochter van een midden klasse familie, is een beroemde Oostenrijkse actrice. Ze is verloofd met Stefan Zaan, een jonge – welgestelde man uit een rijke Maastrichtse familie. Op de morgen van de bruiloft kan Stefan zijn bruid nergens vinden. Stefan en zijn familie zijn in grote paniek en zijn bang dat ze ontvoerd is en durven het niet openbaar te maken uit angst voor de gevolgen voor Charlotte maar de bruiloft start al over een uur… Lukt het jou in 60 minuten Charlotte terug te vinden?

Deadly Family Affair
Als beroemde detectives – rustig thuis op de bank – worden jullie met de hoogste urgentie gevraagd om een gruwelijke misdaad op te lossen. Het verhaal speelt zich af eind 1800 bij de familie Beaumont in Maastricht die hun imperium Beaumont Metaalindustrie in 1866 oprichtten. Na een uitbundig familie diner bij de familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt en de politie zit muurvast in het onderzoek. De advocaat ruikt onraad – was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood? Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove
In 1723 vaart kapitein Pieter Westrik met 225 bemanningsleden uit op de Fortuyn (een schip eigendom van de Kamer Amsterdam en de Vereenigde Oostindische Compagnie) vanaf Texel naar Batavia. Na een storm komt het schip in de problemen en jullie lijden schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie ontwaken en weer bij bewustzijn komen zien jullie dat het schip is geplunderd en dat bemanningsleden per uur door onverklaarbare redenen verdwijnen. Lukt het jullie het eiland te verlaten binnen 60 minuten – want dan is ook jullie tijd op..!

Bereikbaarheid
Het beste kunt u parkeren in Q-Park Bassin, Markt of op het Sphinx-terrein. Als u met het OV komt dan kunt u aan de halte Boschstraat/Markt uitstappen, dit is bijna bij The Escape Hunt Maastricht voor de deur!

Website: Escape Hunt Experience Maastricht

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews