KraftBier Rondleiding en Proeverij

KraftBier Rondleiding en Proeverij

Zummer saome êene vatte? Een lekker begin van ieder vrijgezellenfeest, waarna jullie de binnenstad van Tilburg onveilig kunnen maken!

Tijdens de rondleiding vertellen we kort over de geschiedenis van het Tilburgse Bier en hoe KraftBier is ontstaan. Je krijgt inzicht in het brouwproces waardoor je je volgende biertje extra zult waarderen. De proeverij bestaat standaard uit 4 proefbieren, waarbij we een korte uitleg geven. Extra proefbieren kunnen bijgeboekt worden en andere dranken i.p.v. KraftBier zijn ook geen probleem. Bij de bieren worden lekkere borrelhappen geserveerd. Deze zijn ook uit te breiden met extra gerechten uit één van de keukens in BANK15, waarbij zelfs een 3-gangen hap mogelijk is! Ook kunnen er bieren of merchandise mee naar huis genomen worden. Het arrangement is dus geheel naar eigen wens aan te passen. De rondleiding met proeverij duurt gemiddeld 2 uur.

“De KraftBier brouwerij ligt op loopafstand van NS Station Tilburg en de binnenstad. Houd er rekening mee dat ons proeflokaal geen uitgaansgelegenheid is (met uitzondering van vrijdagavond). Deze rondleiding met proeverij is ideaal om gezellig te borrelen, te happen en in te drinken voordat jullie de stad ingaan, maar het is niet de plek om extreme/luidruchtige opdrachten uit te voeren. Wees gerust, in de binnenstad van Tilburg kunnen jullie op dat vlak een hoop goed maken! Ook zullen de bieren bij KraftBier rijkelijk vloeien, dus is het niet de bedoeling dat de proevers aanzienlijk beschonken aan de proeverij beginnen. Deze activiteit is dus ideaal om het vrijgezellenfeest mee te beginnen.”

Het arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Mochten er minder personen deelnemen dan kunnen de missende personen met een kleine vergoeding afgekocht worden. Mail ons voor de mogelijkheden.

Voor de prijs van €19,50 p.p. is het volgende mogelijk:

  • Korte rondleiding door de brouwerij van 20-30 minuten
  • 4 proefbieren met uitleg
  • Lekker borrelhappen uit één van de keukens van BANK15

Een extra proefbier kan bijgeboekt worden vanaf €2,50 p.p., voor een uitbreiding van de borrelhappen wordt op maat een prijs gemaakt.

Website: www.kraftbier.nl