Super Ster in je eigen Videoclip v.a €39,- p.p.

POST REVIEW

Sta een dag lang in de spotlight en speel met al je vrienden en vriendinnen in je eigen videoclip op jouw favoriete nummer.

Super Ster in je eigen Videoclip
Super Ster in je eigen Videoclip

Heupen op en neer en gooi die haren los!

Heb jij ook zo’n guilty pleasure waarbij je nooit stil kan zitten? Vergeet de artiest, want dat nummer wordt nu echt van jou! Zij staat in de spotlight en ook al haar vrienden en vriendinnen ontkomen er niet aan. Wij zijn The Dutch & Famous en maken een videoclip op jouw nummer naar keuze! Wees gerust, je hoeft niet eens te kunnen zingen…

Samen met professionele filmers gaan jullie in 3-4 uur tijd de uitdaging aan om te schitteren. Wie weet zit bij je trouwring ook nog een Grammy in de pocket! Niets is onmogelijk! Dit is een unieke ervaring waarbij al je creativiteit op hol slaat. Door verschillende outfits en gekke voorwerpen kan je de clip zo goed mogelijk namaken of er juist compleet een nieuwe draai aan geven. Niets is te gek bij ons en we zetten de boel gegarandeerd op z’n kop! 

De dag zelf wordt dan ook een onvergetelijke en unieke ervaring, met een mooi aandenken achteraf:  Namelijk een super dikke, flashy, stoute videoclip voor op je bruiloft (en voor de kleinkinderen later!)

Vanaf prijs per persoon:

The Dutch & Famous bieden de beste kwaliteit voor nagenoeg dezelfde prijs (zie filmpjes hieronder). Onze activiteit is overal mogelijk in Nederland, België en zelfs Duitsland. En waar we ook komen rekenen we een reiskosten bijdragen van eenmalig €25,-.  Een professionele videoclip maken kost bij ons €42,50 per persoon. Daarbij hanteren we een minimum van 10 personen. Zijn jullie met minder? Laat het even weten. Daar komen we meestal wel uit. Vanaf 18 personen zakt de prijs naar €39,- p.p.

Meer info? Vul je gegevens in