Workshop: Lipdubben

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating

Leuk voor vrijgezellen feesten, familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen Lipdubben! Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Workshop Lipdubben

Leuk voor vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen, familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen!

Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert.

Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje van 2uur, creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze leuke, gezellige, professionele workshop leider (cameraman/regisseur)  legt eerst aan de groep uit wat een lipdub is en hoe wij dit gezamenlijk gaan oppakken. Wij zorgen voor leuke echte Props en andere gekkigheid en zullen dit uitdelen aan de deelnemers van de lipdub. Dit zijn, hoedjes, brillen, boa’s en andere leuke dingen.

Voordat wij gaan filmen gaan wij eerst uitgebreid oefenen. De workshop leider geeft tips en adviezen vanuit zijn professionele ervaring. Tussendoor kunnen jullie gewoon kleine pauzes houden om even bij te komen. Bij warme dagen zorg dat je genoeg drinken bij je hebt want het is hard werken ;). Zodra dit goed loopt gaan de opnames starten. De workshop leider filmt met een Stadycam waardoor het beeld stabiel blijft. Hierdoor heeft de Lipdub een professionele look! Na de opname gaat iedereen weer zijn eigen weg met een lach op het gezicht.

Ben jij benieuwt wat dit voor jullie zou kosten en of de datum beschikbaar is? Vul het formulier in en ontvang een offerte.

Bezoek de website van: www.lipdubcrew.nl

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews