quiz

Men’s Night

Was een top uitje met paintball en eten!

5,0 rating
16 januari 2019

Top begeleiding door de medewerkers daar.vrijgezellenfeest

Josette W

Een vrijgezellenfeest mannen, ideaal voor een groep echte mannen. Even met de mannen onder elkaar, flauwe grappen, een hilarische quiz en goed eten. Een combinatie die bij ieder op een vrijgezellenfeest zal bevallen. Een quizavond met humoristische en onbeschaamde vragen worden afgewisseld met een saté menu. Geniet van de malse saté met een drankje in de hand, deze zitten bij de combi inbegrepen.

Alleen voor de mannen!

Inhoud Men’s Night

Bij Men’s Night gaat het alleen maar om een onvergetelijke avond beleven! Lekker eten & drinken, gezellige vrienden, activiteiten vol fun en natuurlijk geen enkele vrouw. Dit zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke Men’s Night!

Na aankomst op onze locatie doen we eerst een drankje om even bij te komen. Vervolgens komt de host vertellen wat er deze avond gaat gebeuren. Na een korte introductie beginnen we dan eindelijk aan de vrijgezellenquiz. Geen standaard saaie quiz, maar een quiz vol humoristische en onbeschaamde vragen. Het is zelfs mogelijk om zelf vragen in te sturen, om je vrienden het wel erg lastig te maken!

Na een uitgebreide eetpauze met sate menu, is het tijd om de vrijgezellenquiz te hervatten. Er zal maar 1 onbetwiste winnaar zijn die met de eer zal strijken. Echter wint iedereen met de vrijgezellenquiz, de winnaars van een fantastische avond!

Na de quiz komen alle mannen bijeen voor een gezellige borrel. Tijd om bij te praten en alle grappige momenten van de quiz onderling te delen. In ieder geval heb je ruim de tijd om bij te praten met al je vrienden. Uiteindelijk wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke groepsfoto.

Voorbeeldprogramma

  • 18:00 – Ontvangst op locatie
  • 18:15 – Vrijgezellenquiz
  • 18:45 – Pauze met sate menu en drankjes
  • 19:15 – Hervatting vrijgezellenquiz
  • 20:00 – Na borrelen


Reviews:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%