Bierfiets Tour Amsterdam Noord

POST REVIEW

Bierfiets Amsterdam met 15 jaar ervaring de nummer 1 bij uitstek! Een unieke belevenis,20 l bier,chauffeur wordt dat zeker genieten!

Bierfiets Tour Amsterdam 2020

Ga mee op de bierfiets Toer in Amsterdam Noord van Damtours, met 15 jaar ervaring in verhuur van bierfietsen de nummer 1 bij uitstek! Een unieke belevenis voor jong en oud! 
Met 20 liter bier op de bierfiets en een vaste bestuurder wordt dat zeker genieten met vele mooie verhalen erbij! 
Proseccofiets; U kunt ook voor de heerlijke prosecco op de bierfiets kiezen, daarbij is een fles per persoon de limiet om het leuk te houden. 
Een combinatie van Bier en prosecco op de bierfiets is ook mogelijk! Geeft u vooraf aan wat u wensen zijn, dat gaat het geheel goed komen.

De route: 
deze gaat langs de vele (oude)scheepswerven van o.a. NDSM waarbij je nog veel bijzondere gebouwen ziet die herinneren aan de glorietijd van de scheepsbouw in Amsterdam. De architectuur blijft bijzonder als je er passeert. Wij rijden langs de oever van het Ij en hebben meerdere stops ingelast waarbij wij ook vele cafés locatie kunnen aandoen. Wellicht geven wij nog bijzondere opdrachten aan de persoon die in het middelpunt staat deze dag, wie zal het zeggen? Boek de bierfiets tour in Noord voor jullie vrijgezellendag, vrijgezellenfeest mannen, vrijgezellenfeest vrouwen of bedrijfsuitjes met je vrienden.

Combinatie uitjes in Amsterdam is ook mogelijk:
Bierfiets en bierboot , Hierbij is het ook mogelijk om combinaties te maken met onze bierboot, prosecco boot, BBQ BOOT of Pizzaboot waarbij alles vers wordt gebracht.

PRIJSCATEGORIEËN

Groep van 5 tot en met 9 personen€ 350,00
Groep 10 tot en met 13 personen€ 400,00
Groep 14 tot en met 16 personen€ 450,00

Wij denken graag mee om jullie dag bijzonder te maken.