De bruid tegen de bruidegom

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating
Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest voor mannen èn vrouwen? De battle tussen Bride en Groom!
Dames, flirten, flaneren, fashion en sex! Mannen, party hardy, want de kater komt later……
Vergeet het geijkte konijnenpak en die stripper die-er-op-de-foto-wél-lekker-uitzag: een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. En wat is leuker om dit samen te doen! Maak samen de volgende dag de schade op. Een flinke kater in je kop: verloren spullen, lippenstift op vreemde plaatsen, blauwe plekken… TB Events biedt je de mogelijkheid om samen je ultieme vrijgezellenfeest te beleven!
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende – laten we zeggen – ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.
Wat staat jullie te wachten tijdens Bride versus Groom?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een fris, biertje of een wijntje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes mannen en vrouwen en gaat jullie groep gewapend met een tas attributen en een opdrachtboekje op pad.
Elke deelnemer krijgt meerderde opdrachten voor zijn kiezen en – lucky you – de dobbelsteen bepaalt welke opdracht uitgevoerd moet worden. De kans bestaat dat je als man een wildvreemde dame met rode schoenen (liefst met hoge hakken) moet vinden en zoenen om jouw punten te scoren, het liefst zonder bitch slap. Ook kan je gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen. Het mooiste resultaat telt uiteraard! En dames jullie moeten misschien wel een telefoonnummer regelen van een lekkere vent. Voor de aanstaande, nu het nog kan; laat voor de laatste keer het beest in je los! Of een dress to impress Sex in the City ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier socialites uit de serie.
Helemaal in je rol? Dat is maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder het genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!
Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Het uitje

 • Vanaf 12 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • € 29,50 incl. BTW per persoon
 • In 192 plaatsen mogelijk
 • Fris / bier of wijn bij ontvangst
 • Fris / bier of wijn bij terugkomst
 • Professionele begeleiding
 • Inclusief reiskosten
 • Inclusief reserveringskosten
 • Online fotoalbum
 • Digitale camera’s
 • Materialen
 • Prijs voor winnende team

Reviews

Reviews2

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 1 reviews
by Patrick Posthuma on Vrijgezellendag.be
Activiteit: test

Superleuk!!!

Activiteit: De bruid tegen de bruidegom