The Wedding Game

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating

The Wedding Game Header

Je bruiloft is vanavond maar er is nog niks geregeld! En nu?! Niet in paniek raken, maar de mouwen opstropen. Ga met je vriendinnen op pad en race door het centrum van een stad naar keuze. 

Vergeet het geijkte konijnenpak en die stripper die-er-op-de-foto-wél-lekker-uitzag: een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. In teams gaan jullie op pad om de dag te redden! Via de smartphone krijg je door waar je een taart, ringen, trouwjurk, auto en alle andere zaken kunt vinden om de bruiloft te redden! Maar je moet er wel wat voor doen……… Overtuig participanten om mee te helpen met het redden van jullie bruiloft. Ook zijn er fictieve “figuren” in het spel die je willen dwarsbomen, dus let goed op waar je heen loopt.

Heel veel plezier staat op het programma. Jullie vrijgezel en de rest van de club zijn ‘hot and happening’ vandaag.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Wedding Game?
Tijdens het ontvangst, onder het genot van een drankje, volgt een korte speluitleg. Dan wordt de groep verdeeld in teams en gaan jullie op pad. Race naar de verschillende “bruiloft punten” en voer de meest hilarische, foute en mode gerelateerde opdrachten uit. Een telefoonnummer regelen van een lekkere vent bijvoorbeeld. Voor de aanstaande, nu het nog kan! Of een dress to impress contest, waarin jullie jezelf uitdossen ! Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.

Honger naar meer?
Niet alleen flirten maakt hongerig. Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.

The Wedding Game

€ 29,50 Prijs p.p.
incl. BTW

Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 249 plaatsen mogelijk 
by Sofie De Bleeker on Vrijgezellendag.be

Zeer toffe ervaring gehad. En zeer goed georganiseerd met ervaren en zeer vriendelijke mensen voor een mooie prijs

by Anonymous on Vrijgezellendag.be

Heel veel plezier gemaakt en top-service! Afhaalpunt Gent verliep supervlot.

by Monique Paardekoper on Vrijgezellendag.be

Een super activiteit om te doen.
Mijn voetbalspelertjes hebben zich de hele namiddag kostelijk geamuseerd. Ook de ouders hebben zich eraan gewaagd en vonden het super om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prijs en service was top en zeer flexibel om af te halen wat een enorm voordeel is

by Heidi Vermeersch on Vrijgezellendag.be

Vriendelijke mensen ,zeer vlotte en goeie service !
Ideale sfeerschepper op onze jaarlijkse strandbbq!
Een topper

by Marije Lood on Vrijgezellendag.be

Super leuke sushi cursus gevolgt, erg lekkere sushi gemaakt samen met een aantal vriendinnen! Begeleider was een erg leuke vrouw en wist goed hoe ze de cursus moest overbrengen

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 3 reviews
by Anonymous on Vrijgezellendag.be

We hebben de weddinggame gedaan in enkhuizen.het spel werd ook goed uitgelegd door andy.echt heel leuk en verrassend omdat we de opdrachten ook niet wisten.dat maakt het ook spannend.je moet een aantal punten scoren en dan krijg je een verassing we konden kiezen of we in 2 groepen gingen of samen wij vonden het leuk om het samen te doen .We hebben er heel veel lol mee gehad.we raden het ook dan aan om dit uitje te doen je bent lekker bezig .

by Jana bruyninckx on Vrijgezellendag.be

Leuke opdradachten, fijn dat de opdrachten goedgekeurd moeten worden maar net iets te veel opdrachten bij elkaar. Voor de rest wel heel leuk!

by Carlanne Sit on Vrijgezellendag.be

Leuk spel met blijvende herinneringen. Foto's, filmpjes, lied. Fun Fun Fun