Vibratorparty bij jou thuis!

POST REVIEW

Post Rating

5,0 rating

De perfecte vrijgezellenparty: jouw keukentafel omgetoverd tot vibrator-paradijs! Ontdek de nieuwste trends op het gebied van sextoys en win spannende prijzen tijdens de loterij!

Een hilarisch, heerlijk, maar ook informatief vrijgezellenfeest!? Boek een homeparty van Pik Business! 

Pik Business reist het hele land door met een koffertje vol paarse sex toys. Ineens ligt jouw keukentafel vol met de nieuwste trends aan seksspeeltjes. 

Wij bieden een workshop mét inhoud aan. We nemen de nieuwste trends op het gebied van sekstoys door en er zijn prijzen te winnen met een loterij. Anderhalf uur lang mag alles gezegd en gevraagd worden. We hebben allemaal een vagina, dan kunnen we er maar beter plezier van hebben. Door het delen van ervaringen en problemen met elkaar, creëren we een losse sfeer waar niemand meer bang is om iets te zeggen.

Wij doorbreken het taboe rondom sextoys door vernieuwend en vrouwvriendelijk te zijn. Onze toys zijn niet ordinair maar classy. Een leuke avond waar je de do’s en don’ts voor in de slaapkamer en over je eigen lichaam leert.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert is aanwezig!

Wat wij bieden      

  •                De laatste trends op het gebied van sextoys, uitgestald op jouw keukentafel.
  •                Een Sexpert Quiz.
  •                Een uur uitleg.
  •                Een loterij met spannende prijzen
  •                Een half uur de tijd voor vragen en bestellingen.

Duur: 1,5 uur

Locatie: Aan huis of op locatie

Aantal personen: Geen maximum of minimum aantal

Kosten: €5,- p.p. (bij 10 deelnemers) (incl. btw) Deze kosten zijn exclusief vervoer- en parkeerkosten € 0,19 per kilometer vanaf ons bedrijfsadres.

Hebberige gastvrouw: Als jouw vriendinnen een omzet van boven de €250 bereiken, krijg jij een trillend cadeautje van ons. Beetje dronken voeren dus.

Website: https://pikbusiness.nl/pik-your-toy/

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews