Warfare Paintball

POST REVIEW

Speel vette gamemodes bekend uit het spel Call of Duty. Waan je in een andere wereld tussen de voertuigwrakken op de speelvelden. Schieten op of met je team om zo de ander te overmeesteren of om de bom te ontmantelen. Het thema Warfare geeft Paintball een andere dimensie.

Modern Remastering
Thema Warfare
Keuze uit drie stoere oorlogsgames. Het thema Warfare, bekend van Call of Duty, speel je op alle velden bij Fundustry Events. Strijd samen met je team, ontmantel de bom of kies voor een singleplayer variant. Het schieten staat centraal, maar dat is niet het enige wat je doet tijdens de games. Tactisch spel, het speelveld veroveren en de tegenstander overmeesteren horen er ook bij. Paintball doe je voor de FUN, daarom zijn er ook regels gesteld omtrent veiligheid. Je kunt nog wel de regels van de game modes aanpassen naar de wensen van je groep. Wees vrij en ga helemaal op in dit thema.

Game modes
Kies voor Team Deathmatch en probeer het andere team te overmeesteren. Ben je afgeschoten? Ga dan voor 30 sec. terug naar de safetyzone. Of spreek af dat je op de grond gaat liggen zodat je teamgenoten jou nog kunnen ‘reviven’. Aan deze spelvariant is het leuk om toe te voegen ‘Capture the Flag’. Speel je liever niet in een team, maar ga je volledig voor jezelf? Speel dan Free for All, hierbij ga je net zo lang door tot er één winnaar komt. Echt teambuilden in het veld? Speel dan Search and Destroy. De naam zegt het al, het verdedigende team verstopt een bom in het veld en het aanvallende team probeert deze te ontmantelen voordat het te laat is.

Speelveld
Alle drie de games speel je op een standaard paintball veld. Je trekt een (leger)overall aan, masker op, geweer vullen en het veld in. In het speelveld vind je autowrakken, oude schepen en andere kapotte voertuigen. Baan je een weg tussen de tonnen en banden door en probeer zo min mogelijk op te vallen voor de tegenstander. De vele objecten bieden een goede beschutting tijdens het spel. Is er genoeg ruimte en tijd, speel dan alle varianten na elkaar of maak er combinaties van in overleg met de begeleider.

Paintball locaties
Het Thema Warfare is te spelen op de volgende locaties:

  • Eindhoven (outdoor)
  • Gouda (outdoor)
  • Rotterdam (indoor)
  • Assen (indoor)
  • Nijmegen (outdoor)
  • Harderwijk (outdoor)
  • Antwerpen (indoor)

Dit thema is te spelen van 1 april t/m 30 juni. Reserveringen voor na die tijd worden automatisch in het volgende thema gespeeld.

Prijzen en tijdsduur
2,5 UUR
WARFARE NORMAL
Inclusief 400 kogels
Warfare Themaveld
Gebruik van munitie en gear
€ 39,95 p.p.
2,5 UUR
WARFARE EXTREME
Inclusief 550 kogels
Warfare Themaveld
Gebruik van munitie en gear
Gebruik van Handschoenen
€ 49,95 p.p.
2,5 UUR
WARFARE ULTIMATE
Inclusief 750 kogels
Warfare Themaveld
Gebruik van munitie en gear
Gebruik van Extreme Gun
Gebruik van Handschoenen
€ 59,95 p.p.

Upgrades
Prijzen van de upgrades en extra paintballs:

150 extra kogels – € 18,50 p.p.
Safety Pack – € 5 p.p.
Extreme gun – € 5 p.p.
Horeca mogelijkheden
Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Verstuur je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Vul je eigen review in

Vrijgezellendag.be
Average rating:  
 0 reviews