Avondje vrijgezellenfeest mannen

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een gezellig mannen vrijgezellenfeest vind je in ons café op de Amsterdamse Wallen! Je krijgt een rondleiding in de rosse buurt  door de spannendste steegjes van de wallen. Tijdens de smartlappenworkshop zingen jullie de klassiekers van André Hazes in op een cd. Ook kun je kiezen voor een pokerworkshop of pub quiz. 

Avondje vrijgezellenfeest mannen

Avondje uit in rosse buurt Amsterdam

Voor dit typische mannen vrijgezellenfeest ontvangen wij je graag in ons sfeervolle Wallen café. Aan de rand van de rosse buurt van Amsterdam dus de basis is er! Tijdens dit avondje in Amsterdam is er voldoende ruimte om de vrijgezel in de spots te zetten en lol te hebben. Kies je voor de smartlappenworkshop dan zing je met je groep de mooiste Hazes nummers in op de cd. Jullie vriend gaat dus naar huis met een heel speciaal aandenken!

Programma Avondje Vrijgezellenfeest Mannen
Voor of na het eten doe je onze rondleiding oud rechercheur. Je loopt door de spannendste steegjes van de wallen en hoort meteen de mooiste verhalen. Uiteraard kun je onderweg even stoppen voor een biertje. Daarna kun je kiezen uit het opnemen van een smartlappen cd of een workshop pokeren in een achteraf kamertje. Hou je van karaoke kies dan voor onze pubquiz met professioneel beeld en geluid!

Programma Vrijgezellenfeest Mannen

 • 1900 uur Wallen Lachtoer met Raoul Serree
 • 2030 uur eten, optioneel
 • 2130 uur keuze: cd opname met accordeonist in de kroeg/pubquiz met prof beeld en geluid/pokerworkshop
 • 2330 uur karaoke zingen met andere vrijgezellenfeesten

Dit avondje uit speelt zich af in een gezellig cafe in de rosse buurt van Amsterdam!

 • Tarieven & prijzen
 • Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit